
مواد لازم:
سيبزميني= يك عدد
هويج= يك عدد
قارچ =50 گرم
كلم بروكلي= 50 گرم
تخممرغ= يك عدد
آرد= يك قاشق سوپخوري
پنير پارمسان= دو قاشق سوپخوري
نمك و فلفل= به ميزان لازم
طرز تهيه:
سيبزميني و هويج خرد كرده را 15 دقيقه و كلم بروكلي را پنج دقيقه در آب بجوشانيد تا پخته شود. سبزيها را در آبكش ريخته، پس از آنكه آب آنها گرفته شد، درون كاسهاي ريخته و با چنگال له ميكنيم. قارچها را ساطوري كرده و به مواد ميافزاييم. تخممرغ، نمك و فلفل را به مواد اضافه و مخلوط ميكنيم.
مخلوط را به شكل برگر در آورده، ابتدا در آرد و سپس در پنير زده و در تابه سرخ ميكنيم تا دو طرف آن طلايي شود.
پن کیک
به اندازه ۲ تا ۳ وعده تهیه می شود .
مواد لازم :
آرد ( بدون مخمر ) ۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شیر دو سوم پیمانه / ۱۵۰ میلی لیتر
روغن آفتابگردان ۱ قاشق غذا خوری
موز ۱ عدد
پرتقال ۱ عدد
بستنی ۲ تا ۳ قاشق
شربت ( به دلخواه ) به مقدار لازم
طرز تهیه
1- آرد را در یک کاسه ریخته ، تخم مرغ را در آن بشکنید ، سپس کم کم شیر را به ان اضافه کنید . یک قاشق چای خوری روغن نیز به آن بیفزاید .
2- موز را پوست گرفته ، حلقه حلقه کنید . پرتقال را نیز پوست گرفته ، پره پره کنید .
3- باقی مانده روغن را در یک ماهی تابه نچسب داغ کنید . دو قاشق غذا خوری از مایه مخلوط شیر و آرد در ماهی تابه بریزید . بگذارید تا چند دقیقه بپزد ، تا این مایع در روغن خودش را بگیرد و طلایی شود .
4- آن را بگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و طلایی شود . سپس آن را از ماهی تابه بیرون آورده تا کنید و در یک بشقاب بگذارید تا گرم بماند .
5- باق مانده مایه را به همین صورت در ماهی تابه ریخته ، بپزید تا این که 6 عدد پن کیک آماده شود . در هر بشقاب ، دو تا زا آن ها را قرار دهید .
6- با قاشق ، مقداری میوه در هر یک از آن ها بریزید . یک قاشق بستنی روی آن قرار دهید و سپس کمی شربت یا آب مربا روی ان بریزید و فوراً آن را مصرف کنید .
خوراک گوشت بره وعدس
به اندازه ۲.۵ پیمانه ( ۶۰۰ میلی لیتر ) تهیه می شود .
مواد لازم :
فیله گوشت بره ۱۱۵ گرم
شلغم زرد ۱۱۵ گرم
ساقه کرفس ۱ عدد
عدس قرمز ( دال عدس ) ۲۵ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
آب یک و نیم پیمانه / ۳۵۰ میلی لیتر
طرز تهیه
1- گوشت بره را با آب سرد بشویید و چربی آن را جدا کنید و به صورت تکه های کوچک خرد کنید . شلغم زرد را پوست بگیرید و همراه با کرفس در یک آبکش بریزید و با آب سرد بشویید . آن ها را خرد کنید و در قابلمه بریزید .
2- عدس ها را در یک الک بریزید و با آب سرد بشویید . در ضمن ، عدس ها را پاک کنید و دانه های سیاه آن را جدا کنید. آن ها را همراه گوشت و رب گوجه فرنگی در قابلمه بریزید .
3- آب را به این مواد اضافه کنید ، بگذارید به جوش اید . در ظرف را ببندید تا به مدت 40 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد و عدس ها کاملاً نرم شوند . اگر در حینن پخت لازم زود ، می توانید مقدار بیشتری به آن آب اضافه کنید . سپس مواد پخته شده را در مخلوط کن بریزید تا به صورت یکدست درآیند .
4- مقدار کمی از آن را در ظرفی بریزید . پیش از دادن غذا ا به کودک ، دمای آن را امتحان کنید . اگر لازم است بگذارید تا سرد شود .
5- باقی مانده غذا را بسته بندی کرده، هر چه سریعتر در یخچال قرار دهید . ظرف مدت 24 ساعت آن را مصرف کنید .
* می توان آن را در فریزر نگه داری کرد .
طرز تهیه به روشی دیگر
می توانیدبه جای عدس قرمز ،از لپه و به جای ساقه کرفس ، از کدو سبز هم استفاده کنید .
دسر موز وکره ی بادام زمینی
مواد لازم
نان لواش ترجيحا" سبوس دار 1 تكه 15 سانتيمتري
كره بادام زميني 2 قاشق غذاخوري
موز متوسط پوست كنده 1 عدد
عسل 1 قاشق غذاخوري
دسر موز و کره بادام زمینی
طرز تهیه
كره بادام زميني را كاملا" بر روي يك ظرف نان بماليد و عسل را نيز بر روي سطح نان ماليده و بعد موز را بر روي لبه نان قرار داده و آنرا به همراه نان مانند رولت بپيچيد. حالا با استفاده از چاقو، رولت را بصورت ورقه هاي 5/1 سانتي متري برش بزنيد.
توجه: در صورت حساسيت كودك به كره بادام زميني مي توانيد به جاي آن در این میان وعده از پنير خامه اي و دقيقا" مطابق دستور العمل بالا استفاده كرده و عمل نماييد. نظر یادتون نره
نظرات شما عزیزان:
برچسبها: